Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Slaapbank wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Slaapbank wit

Een slaapbank in wit is een witte bank en bed in één. Een witte slaapbank is dé oplossing voor als er onverwachts gasten blijven slapen en je geen logeerkamer of -bed hebt. Je kunt een dergelijke bedbank natuurlijk ook gewoon gebruiken als comfortabele bank, waar je lekker in kan ploffen na een zware werkdag. Ideaal voor op bijvoorbeeld de (kleine) studentenkamer, want een slaapbank in wit bespaart dus ruimte, is functioneel en comfortabel!

De voordelen van een witte slaapbank

Een slaapbank in wit heeft enkele voordelen ten opzichte van andere kleuren bedbanken. Niet alleen is een slaapbank wit, maar een witte slaapbank is sierlijk, elegant en straalt daarbij een verfijnde smaak of stijl uit. Bovendien geeft een slaapbank in wit je kamer een ruimtelijke impuls. Witte meubelen hebben namelijk de eigenschap allerlei ruimtes groter te laten lijken, zodat er meer plaats lijkt te zijn voor andere elementen. Perfect dus voor een kleine kamer of loft, hoewel een slaapbank in wit ook in een grote kamer niet misstaat. Daarbij komt dat witte slaapbanken licht reflecteren, zodat je kamer opgelicht wordt door een beschaafde, warme gloed. Overtuigd? Wordt je nieuwe slaapbank wit? Mooi! Je kunt een slaapbank in wit namelijk uitstekend combineren met vrijwel alle kleuren. Een witte slaapbank matcht dus altijd en past daardoor in praktisch ieder interieur!

Wij hebben een groot aantal witte slaapbanken in ons assortiment zitten. Ben je op zoek naar een design slaapbank met een trendy ontwerp? Wij hebben hem. Ben je op zoek naar een slaapbank in wit, welke echt een lust voor het oog is? Wij hebben hem. Of ben je op zoek naar een simpele leren slaapbank in wit? Wij hebben hem! Een slaapbank in wit bestel je dus bij Eyoba! Bekijk ook eens onze zwarte slaapbanken.