Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Slaapbank leer

€ 1.322,00

Innovation - Cubed 140 Deluxe Slaapbank - Zwart

€ 394,00

Scandes - Taulov Slaapbank - Zwart

€ 399,00

Scandes - Faaborg Slaapbank - Grijs

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Leren slaapbank

Een leren slaapbank is ideaal als je logés hebt, maar geen ruimte. Je kunt er overdag lekker op zitten en toch extra slaapplaatsen in huis hebben, wanneer dat nodig is. Erg handig dus! Een leren slaapbank is een relatief groot meubel en heeft daarom veel invloed op de sfeer van je interieur. Besteedt dus genoeg aandacht aan het kiezen van een geschikte bedbank! Benieuwd waarom je een leren slaapbank moet kiezen? Lees gauw verder!

De voordelen van een slaapbank in leer

Een leren slaapbank is duurzaam. Bedbanken van leer zakken na verloop van tijd niet uit en handhaven hun vorm. Hoewel slaapbank leer vrijwel nooit scheurt, is het eenvoudig en gemakkelijk te repareren. Daarnaast verkleurt een leren slaapbank nauwelijks door het zonlicht. Deze bedbanken verouderen op een geheel eigen en unieke manier. Investeer eenmaal in een leren slaapbank en geniet een leven lang van de schoonheid er van. Bovendien zijn leren slaapbanken prima bestand tegen warmte! Slaapbank leer heeft poriën en ademt dus net zoals je huid. Hierdoor past een leren slaapbank zich snel aan je lichaamstemperatuur aan! Een andere handige eigenschap van leer, is dat het gemakkelijk te reinigen valt. Eventuele vlekken of vocht trekt niet in het slaapbank leer, waardoor je er gewoonweg een schone doek overheen kunt halen en je bedbank is weer zo goed als nieuw!

Een leren slaapbank ademt daarbij een natuurlijk en warme sfeer, waardoor hij perfect past in een landelijk interieur. Echter, ook in modernere inrichtingen zullen lederen bedbanken niet misstaan. Daarbij komt dat een leren slaapbank bij ons in allerlei modellen, kleuren en stijlen te verkrijgen is. Kortom, in onze collectie slaapbanken zul je gegarandeerd jouw perfecte leren slaapbank vinden!